Search here...
TOP
Рубрики

February playlist with: Ninа Haveheart

музика

В март влизаме с Нини и нейните музикални преживявания през отминалия месец. 
Това наистина ми е любимата част от блога и ще я поддържам с голям ентусиазъм и нестихващ музикален интерес.
Оставям я да ви потопи в нейния свят и да разкаже повече за мелодичните си избори.

Февруари беше дарк, емо и супер богат на нови неща.

$uicideboy$ пуснаха албум за Св. Валентин. Мелодичен и супер мрачен, както само те си могат. Влюбих се в няколко песни сериозно.
Не бях преслушвала един от последните post-mortem албуми на XXXTENTACION и се разплаках няколко пъти, като чух какво съм пропуснала. LIMBO е абсолютният ми фаворит за февруари, а и е с Killstation, към когото доста се привързах след това.
Продължих да въртя 3 песни на Juice WRLD (RIP, forever love). Много трудно преживях смъртта на това момче и в началото на годината бях сериозно закачена към цялото му творчество. Чуйте – 10 Feet, Flaws And Sins, ON GOD.
Lil Wayne пусна нов албум на 31 януари и за пореден път осъзнах, че съм му мега фен. Piano Trap e шедьовър.

През януари Ufo361 избухна с песен с FutureBig Drip, и покрай това се зарибих с други неща (турски рап), които слушах доста след това.
Вече нямам спомен кога започнах да въртя Mood Swings на A Boogie wit da Hoodie, но със сигурност ще бъде една от песните на моята 2020. В топа всеки месец. Както беше – 1400 / 999 Freestyle на Trippie Redd и Juice WRLD за 2019. Благодаря ти, Ники, и за двете. Много любов.
Останалите песни са още яки неща, които излязоха през януари, както и няколко по-стари, които си въртя често по принцип – Pouya, Ghostemane, Sadistik, Young Thug, Trippie Redd.

И така. Приятно слушане.

ПП: Пригответе си кърпички.

«

»