Search here...
TOP
Beauty

Minus 417 Масло за тяло

Розите са червени,

теменужките сини,

кожата ми е суха,

има нужда от витамини.

Мариела, 30г. 🙂

Ето ме, готова да споделя нещо и с козметична насоченост. Все пак цялата работа с майчинството оказва влияние на всички възможни фронтове, а комбинирано с външните влияния и стрес през деня, не мога повече да пренебрегвам състоянието на кожата и последствията върху нея.

Първо няколко думи за бранда, а после прелестно намирисана  продължавам с впечатленията ми от продукта.

Minus 417 е козметичен бранд, който е сравнително от скоро на българския пазар. Продуктите им са базирани изцяло на природни съставки, които районът на Мъртво море предлага. Формулите са веган и може би най-хубавото от всичко – не тестват върху животни. В днешно време това, че все повече се обръща внимание на тези неща, ме кара да вярвам, че промяната е възможна и с baby steps ще успеем да запазим малкa част от морала и ценностите си.

Ето ме тук, щастливо омазана в първото масло за тяло, което съм използвала някога. Много обичам продукти за тяло и да мириша на принцеса, но винаги съм залагала на лосионите, и имам значително сериозен набор от тубички с различен аромат.

Маслото за тяло обаче, е съвсем друг тип продукт, по мои скромни наблюдения. Изключително гъстата консистенция напомня истинско масло. Самото нанасяне отнема малко повече усилия, отколкото за един лосион, но пък хидратацията, която дава на кожата е наистина търсен ефект.

Започнах да го ползвам на морето. След слънце кожата ми определено имаше нужда от повечко грижи и то ми беше верен помощник. Много лека и нежна миризма, ненатрапчива, която усещаш през целия ден.

Предназначено е за всеки тип кожа, но според мен по-благоприятно биха се повлияли хора с много суха такава. Моята не е от този тип, добре ми понася, но смятам, че ще блесне при кожа, с нужда от много дълбока хидратация.

Съдържа вода от Мъртво море, масло от ший, витамини A,B,C,E,F, масло от сладък бадем и други полезни съставки, които хранят и успокояват кожата.
Заради състава, който има, по натурален начин предпазва кожата от вредното влияние на слънцето.

Продуктът е изключително икономичен (започнах да го ползвам август месец), което прави цената му съвсем културна, а и кожата ми е щастлива и добре подхранена.

Наличен е в още един аромат- киви и манго, който предполагам ще е много приятен за топлите месеци.

Бих се радвала на още различни аромати, за да догоня набора на тези, които имам като лосиони, особено и като пролетта и лятото са на хоризонта.

Ако вие използвате масло за тяло на друга марка, ще се радвам да ми споделите. 🙂

Масло за тяло Minus 417 – 250ml – 48 лв.

М

«

»