Search here...
TOP
Daily

Bluetooth слушалки Powerlocus – true love relationship

Има пратки и пратки. С някои имаш love-hate relationship, с други е true love от пръв поглед.

Тази беше от втория тип. Bluetooth слушалките  Powerlocus се появиха вкъщи, в най-правилния момент. Имах нужда от безжични такива, за да слушам музика, докато се разхождам или вървя към градинката, някой път и пред компютъра, докато работя; в залата, докато тренирам или по време на лятната ни отпуска.

Нещо, което много искам да отбележа, смятам за изключително важно и вдъхновяващо е, че брандът е български и се управлява от две млади момчета под 25 години.
Това с препратка към следващия път, когато си кажете, че не можете, не трябва, нямате време или друго оправдание, за да не правите нещата, които ви харесват и ви карат да се чувствате живи.

Харесва ми да подкрепям такива проекти, защото има смисъл. Мечти, които имат нужда от помощ или мотивираща дума. Бизнес, към които си заслужава да привлечеш внимание

Сега към слушалките.

Някак си покриха всичките ми изисквания и бяха тествани в точно тези условия и по предназначение.

Мислих си, че като са розови, ще са си само за мен, но не стана точно така. 🙂 Мъжете ми редовно ги взимат – кой да слуша последния албум на Jamey Jasta, кой “Пет малки жабчета”, розовите Powelocus-и станаха неизменна част от ежедневието ни.

Ще се опитам да степенувам няколко основни характеристики и да им дам оценка, спрямо това как са се представили при мен, а ако това ще е полезно за някой, значи имаме win с това ревю.

Моят модел е PoweLocus P1 Rose Gold и съм супер развълнувана да ви кажа, че в момента са намалени и може да се сдобиете с тях за 35.99лв., което меко казано е много добро предложение.

Bих взела и едни чисто бели, за онези моменти с петте малки жабчета или хардкора, защото колко сериозно изглежда два метра мъж с розови слушалки? Секси, не? 🙂 

  1. The good.

Цена – качество: Не, че е най-важното, ама си е важно. Божинката
Истината е, че ще ви е много трудно да намерите друг модел, който да е толкова бюджетен и толкова добър.
Дизайнът им е едно от най-любимите ми неща. Минималистична визия, нежни цветове, които добре се вписват на всичките ми ансамбълчета дрехи и спортни екипи.

Идеално “лепват” на ушите и са много комфортни за носене. Най-големият тест за мен беше да тренирам с тях и го минаха успешно.  

Слушалките се сгъват,  за да се поберат в допълнителна кутия за носене, което ги прави компактни и идеални да са част от багажа при пътуване, без да се чудите къде да ги поберете и тях.

Батерията издържа нереално дълго време при умерени нива на звука – около 9 часа.

Звукът е наистина добър. За музиката, която слушам, това прави впечатление още на първо пускане и няма как да не прецениш нещата още на ранен етап.

За това колко изолират външните шумове, мога да дам 7/10 оценка, което според мен за ценовия клас е повече от добре.

Слушалките имат и допълнителни екстри и опции:

  • Може все пак да се слуша и с кабел, ако това е нещо, което харесвате.
  • Имат micro SD slot както и FM.
  • Може да водите през тях и телефонните си разговори. За тази опция давам 5/10, защото звукът не е толкова добър, чува се малко глухо, но все пак е вариант и в определени ситуации е плюс.

The bad.

Тук наистина не мога да кажа много неща, защото  дори надхвърлят това, което може да се изисква от едни bluetooth слушалки в този бюджетен клас.

Но все пак, това, че са целите от пластмаса и при сгъването трябва да сме много внимателни, го оценям като недостатък.

The bottom line.

Вкъщи освен тях имаме и по-висок клас слушалки, които купувахме за Емо преди известно време и мога да направя съпоставка между двете, дотолкова, че да отбележа, че Powerlocus са хубав избор за бюджетен вариант слушалки и са най-добрите при съпоставка на цена-качество.

Cool design, perfect sound, fancy you. 🙂 

* Слушалките са ми подарък от Powelocus, но мнението е лично мое. Просто много ги харесвам! 🙂

«

»