Search here...
TOP
Outfits

I never met a leo print I did not like

Животът ми е любов и леопарди. През уикенда и пайети.
Дори не се шегувам, което е по-страшното. 🙂

Преди малко повече от десет години, когато майка ми се прибра в България след дълъг престой в Америка, имаше сигурно два куфара, пълни само с лъскави неща. За тогавшната ми тийн метълска душа, това беше  главоболие като погледна към тях. Имах чуството, че получавам фоточувствителна епилепсия от отблясъците.

Но тя само заключаваше: 
– Всичко е толкова мен и толкова ми отива!
И беше права. Осъзнавам го години по-късно, когато виждам себе си в същите дрехи и о, да, те крещят Мариела както най-вероятно тогава са крещяли нейното име. 
С днешна дата знаем колко е важно да пазаруваме разумно и устойчиви материи. С гардероба на мама, имам щастието да се докосвам до марки, които нямат възраст,, в семейството имат статут на кралски гардероб, включен в наследството. 🙂 Някак узрях за идеята да ги пробвам и мисля все повече да експериментирам с тях. С прически не мога много, защото чокото ми не подлежи почти на нищо, но пък трябва да се радваме и на малкото което имаме, нали така? 🙂 

И понеже леопардите сякаш не са достатъчни, ето ме, с най-шарената чанта, която намерих при последната ни екскурзия до Айндховен. Доста често имам чувството, че когато Steve Madden създават колекциите си, си представят, че ще ги носи някой, който няма против да е облечен в няколкостотин цвята. 

Палто: Zalando от Remix second hand 
Чанта: Steve Madden
Панталон: на мама
Кецове: New Balance от Fashiondays

«

»